Locaties

Hieronder vindt u een overzicht van enkele locaties in en rondom Den Haag waar wij events & catering verzorgen

De Glazen Zaal,
Den Haag

Aan de rand van het Haagse centrum, tegenover 
het Malieveld, ligt een locatie die met recht uniek te noemen is. Tussen de Portugese Synagoge en een statig 18e-eeuws grachtenpand aan de Prinsessegracht ligt de Glazen Zaal. Een oorspronkelijk binnenplein overkapt met een glazen dak.

Kloosterkerk,
Den Haag

De Kloosterkerk is een monument en een gebouw met een verhaal, uniek gelegen op de hoek van de Lange Voorhout en de Parkstraat in het centrum van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof. De kerk, oorspronkelijk een 15e eeuwse kloosterkapel, is naast het gebruik als kerk ook een prachtige locatie voor het houden van een evenement. 

Grote Kerk,
Den Haag

De Grote of Sint-Jacobskerk is een kerkgebouw uit de late middeleeuwen in het centrum van Den Haag. De Grote Kerk beschikt over drie verschillende ruimtes die los van elkaar of gecombineerd gebruikt kunnen worden voor jouw evenement.  Door de historische ambiance voelt de grote ruimte toch sfeervol aan.

Haags Historisch Museum,
Den Haag

Het Haags Historisch Museum is een museum aan de Korte Vijverberg in Den Haag over de geschiedenis van deze stad. Het museum is gevestigd in de voormalige Sint Sebastiaansdoelen.